Skip to content Skip to footer

SOMMERFEST

COCKTAIL BAR TIL SOMMERFESTEN

“HVER EN VILLAHAVE HAR SIN HELT SPECIELLE DUFT DER FORSØDER SOMMERNATTENS STILLESTÅENDE LUFT” – C.V JØRGENSEN

På Ebaren tilbyder vi professionelle barløsninger til jeres sommerfest, der vil gøre jeres sommeraften til noget helt specielt

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service og de lækreste drinks, lavet med premium spiritus og friskpressede juicer/espresso.

Vi tilbyder både klassiske cocktails og specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fest.

VI STRÆBER EFTER AT SKILLE OS UD PÅ MARKEDET VED AT TILBYDE EKSKLUSIVE BARLØSNINGER

Lej vores fri bar løsning til din næste sommerfest og dans hele natten med dine kolleger eller venner. Vores erfarne bartendere vil servere iskolde cocktails, og vi kan skræddersy en cocktailmenu tilpasset til festens tema. Skal det være en Caribisk bar med Pina Colada og Mojito, eller har du andre ønsker? Uanset hvad, så er vi med på den værste inden for dansk lovgivning.

Kontakt os for et tilbud på en bar til din sommerfest. Lej en bartender til at sørge for at festen bliver en succes.

FÅ DIN DRØMMEBAR

Vi kan hjælpe med at udarbejde en barmenu, der passer til dit tema og stil. Om du drømmer om en luksuriøs champagnebar eller en rustik ølbar, vil vi gerne hjælpe med at gøre dine ønsker til virkelighed. Vi tilbyder vores barløsninger i hele landet – Fyn, Jylland og Sjælland – så uanset hvor du befinder dig, kan du få den perfekte bar til din fest.

 

Vores bar er fyldt med de bedste råvarer

Vi lægger stor vægt på flot garnish, så du kan være sikker på, at din bar vil være en helhedsoplevelse, hvor mødet mellem gæsten og bartenderen løfter festen. Vi kan også hjælpe med at udarbejde en barmenu, der passer til dit tema og stil, så du kan få din drømmebar.

Vi lægger stor vægt på at give en professionel oplevelse, når du lejer en bartender / bar til din fest. Kontakt os for at få en barløsning, der passer til din næste sommerfest.

lej bar til sommer festen cocktail bar til sommerfest firma fest
bar-sommerfest-firmafest-fest-cocktail-lej-bartender-barløsning-mobilbar

Det er sommer det er sol & det er fri bar

Få den ultimative sommerfestoplevelse! book en komplet bar og bartender til din næste fest i haven. Lad os skabe en fortryllende atmosfære med smukke og lækre cocktails, der vil gøre din fest til et eventyr.

Vores bartendere har en dyb passion for deres fag, og de vil med deres talent og erfaring sørge for, at hver eneste drink er en nydelse for både øjet og ganen. Lad os tage din sommerfest til nye højder med en unik barløsning, der passer til netop dit tema og stil

“E-baren skabte de perfekte rammer til vores firma julefrokost den 2/12-22.
Alle gæster har tilkendegivet at E-baren var det rigtig valg fordi de leveret lækre cocktails, god stemning blandt alle gæsterne og ekstraordinær service.”

02. december 2022

“Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner.”

16. december 2022

“Vi havde fornøjelsen af Ebaren til vores julefrokost (60 mand), og de 3 gutter i baren var utrolig høflige, opmærksomme og helt igennem serviceorienteret. De leverede super lækre cocktails, og alle kolleger var meget begejstret.”

09. december 2022

“Vi har til årets firmajulefrokost haft fornøjelsen af at have Ebaren til at servere cocktails. Her oplevede vi i aller højeste grad rigtig god service, imødekommenhed, proffesionalisme og kvalitetsbevidsthed.”

02. december 2022

KOMPLET DJ SET UP

LEJ EN PROFESSIONEL DJ

FÅ DET DANSEGULV DU DRØMMER OM

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD