Handelsbetingelser

FORRETNINGS- OG KONTAKTOPLYSNINGER

Hjemmeside

www.ebaren.dk 

Forretningsnavn og CVR nummer

E-baren ApS - 41038497

Adresse

Søndergade 5b 

5000 Odense, Danmark

Telefonnummer

5046 7424

Email

support@ebaren.dk

Vi er E-baren ApS, og vi sælger og leverer cocktails og snacks direkte til din dør. I det følgende afsnit refererer vi til forretningen som “vi”, “os” og “vores”. I vores handelsbetingelser kan du læse om dine rettigheder og vores betingelser i forbindelse med salg på vores webshop.

BESTILLING

På vores webshop kan du se det fulde udvalg af varer og servicer, som vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forslag til forbedringer på webshoppen, vil vi gerne høre fra dig på vores mail, som du finder under vores kontaktoplysninger. Vi opdaterer løbende webshoppen med nye produkter, servicer og andre forbedringer.

Behandling af din ordre og leverance

Når vi modtager din ordre, går vi straks i gang med at lave og pakke dine cocktails. Derefter leveres de direkte til din dør. Når din ordre er klar til levering, hæver vi pengene på dit betalingskort.

Ordrebekræftelse

Har du oprettet en profil i forbindelse med en bestilling, er det muligt at se dine tidligere ordre ved at logge ind på webshoppen. Du modtager altid en ordrebekræftelse på enten mail eller sms. Ved bestilling over telefon modtager du en ordrebekræftelse ved levering.

Regler for salg af alkohol

Ifølge dansk lovgivning må unge under 18 år ikke købe vores cocktails, da de indeholder mere end 16.5% alkohol. For at sikre at reglerne bliver overholdt, beder vi altid om at se legitimation hos modtageren. Hvis modtager ikke kan fremvise legitimation eller er under 18 år, vil bestillingen ikke blive udleveret og pengene ikke refunderet, da vi har udgifter til både produktion og levering.

Det er naturligvis muligt at bestille vores snacks og andre produkter, som ikke indeholder alkohol.

Rabatkode

Hvis du har en rabatkode, skal du indtaste den på vores webshop, før din betaling gennemføres. Laver du en bestilling gennem telefon, skal du oplyse din rabatkode til vores personale. Det endelige beløb, der trækkes på din konto, er den samlede pris for din bestilling minus eventuel rabat.

Afbestilling

Ved afbestilling skal du kontakte vores personale på telefon hurtigst muligt. Det er ikke muligt at afbestille allerede påbegyndte cocktails. Vores telefonnummer er 5046 7424.

BETALING

På vores webshop modtager vi følgende betalingsmetoder:

  • Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Visa, Maestro og Mobilepay.

Benytter du betalingskort på vores webshop, skal du indtaste dit kortnummer, udløbsmåned/år og kontrolcifre.  

Kortoplysninger og sikkerhed

Når du handler hos os, behandles dine kortoplysninger af Quickpay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for alle betalingskort og betalingsmetoder. Alle kortoplysninger behandles i krypteret form og håndteres i overensstemmelse med kort organisationernes regelsæt.

Priser

Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms og andre afgifter.

FORTRYDELSESRET, REKLAMATIONSRET OG TILBAGEBETALING

Vi garanterer dig, at vores cocktails og snacks er friske og velsmagende. Hvis de ikke lever op til den forventede standard, eller der er sket en fejl i bestillingen, bedes du hurtigst muligt henvende dig til os på telefon. Hvis fejlen er vores, leverer vi en ny cocktail/snack. Skulle det ske, at vi pga. travlhed ikke har mulighed for at rette op på fejlen med en ny levering, tilbagebetaler vi naturligvis beløbet på det anvendte betalingskort.

Fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret på drikkevarer Jf. forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 – og §7 stk. 2

LEVERINGSBETINGELSER OG FORSINKELSER

Fragt- og leveringsomkostninger

Vi tager 49 kr i leveringsomkostninger. Vores cocktails leveres i en sixpack og opbevares på køl under transporten.

Bestilling uden for åbningstiderne

Laver du en bestilling uden for vores åbningstid og angiver et ønsket tidspunkt for levering, betragtes det som en forudbestilling. Ved forudbestilling trækker vi pengene med det samme, da vi skal indkøbe råvarer.

Vejledende leveringstid og Forsinkelser

Vi gør vores bedste for at sikre dig den hurtigste levering. Vejledende leveringstid er på max 30 min. for Odense by, for oplandet må påregnes ekstra leveringstid som følge af den længere transport. Der kan dog forekomme forsinkelser på +/- 30 min. som følge af travlhed, som vi naturligvis vil oplyse om ved bestilling. Skulle der opstå en forsinkelse i leveringen, beder vi dig kontakte os på telefonnummeret 5046 7424.

DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du foretager en bestilling på vores webshop, bruger vi dine persondata til at gennemføre og levere din ordre. Derudover gemmer vi dine oplysninger, så du ikke behøver at taste dem ind, hver gang du bestiller hos os. Vi sælger ikke dine persondata og deler dem kun med betroede samarbejdspartnere, hvor det giver mening. Google Analytics er en af de samarbejdspartnere, som vi deler persondata med. De hjælper os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores webshop, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse. Du kan læse meget mere om, hvordan vi håndterer dine persondata i vores fortrolighedspolitik. Link til fortrolighedspolitik.