Skip to content Skip to footer

FØDSELSDAG

GØR DIN FEST TIL EN STILFULD OG UFORGLEMMELIG BEGIVENHED

FRI BAR TIL DIN FØDSELSDAG

Hos Ebaren tilbyder vi professionelle barløsninger til fødselsdage, der gør din fest til en stilfuld og uforglemmelig begivenhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder i hele landet – Fyn, Jylland og SjĂŚlland – sĂĽ der er noget for alle smag og budgetter.

NÅR DU BOOKER EN BAR TIL DIN FØDSELSDAG GENNEM OS

Kan du vÌre sikker pü at du slipper for alt praktisk arbejde. Vi tager os af alt, sü du kan nyde din fest uden at bekymre dig. Vores erfarne bartendere sørger for, at gÌsterne für den bedste service og de lÌkreste drinks.

NÅR DU BOOKER EN BAR TIL DIN FØDSELSDAG GENNEM OSKan du være sikker på at du slipper for alt praktisk arbejde. Vi tager os af alt, så du kan nyde din fest uden at bekymre dig. Vores erfarne bartendere sørger for, at gæsterne får den bedste service og de lækreste drinks.

EKSKLUSIV COCKTAIL CATERING

Alle vores cocktails er lavet med premium spiritus og friskpressede juicer / espresso, tappet inden for de seneste 24 timer, sü du kan vÌre sikker pü den bedste kvalitet. Vi tilbyder büde klassiske cocktails og specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fødselsdag.

KOMPLET DJ SET UP

LEJ EN PROFESSIONEL DJ

FÅ DET DANSEGULV DU DRØMMER OM

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD