Skip to content Skip to footer

Vi sætter op en komplet bar med alt

Er du vært for en fest eller et arrangement, men ønsker ikke at bekymre dig om at servere drikkevarer?

Lej en af vores erfarne bartendere på Fyn eller i Odense, og lad os sørge for, at dine gæster altid har en drink i hånden, mens du nyder selskabet og arrangementet

 

EKSKLUSIV COCKTAIL CATERING

Vores cocktails er lavet med de bedste råvarer, inklusiv friskpressede juices og premium spiritus, for at sikre en uovertruffen smagsoplevelse.

Alt i alt leverer vi en højkvalitets barløsning i Odense og på Fyn, hvor du kan nyde de bedste cocktails lavet på de bedste råvarer. Book en bartender eller en komplet barløsning til dit arrangement, og lad os tage os af resten.

vundet "Best of Odense"

Vi har et stærkt fokus på kvalitet og tilfredse kunder. Det er derfor med stolthed, vi kan fortælle, at vi har vundet “Best of Odense” award, en anerkendelse af vores hårde arbejde og dedikation til at levere den bedste barløsning i byen.

Vi har også stor erfaring med at levere barløsninger til fester og arrangementer i Odense og på Fyn. Indtil nu har vi lavet over 100 fester og leveret over 35.000 cocktails til glade odenseanere. Selv under den udfordrende tid med Corona, har vi været i stand til at levere smukke og smagfulde barløsninger til vores kunder, og sørge for, at alle følte sig sikre og beskyttede.

KOMPLET DJ SET UP

LEJ EN PROFESSIONEL DJ

FÅ DET DANSEGULV DU DRØMMER OM

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD